sing praise!

About

saya…

aslinya pemalu dan pendiem…..with and only with the right person.

tetapi dgn sesama pengacau, saya cerewet juga, wkwkwkwk…

jadi kalau ngatain saya berisik, coba liat dulu, maybe you ain’t just the right person with whom i can become silent, hehe…

eniwei, saya software engineer yang baru kerja di bali (don’t be jealous. yep, bali is still beautiful hehe). peduli ma masalah-masalah kesehatan dan diet (karena di sini saya tambah gembul  T_T). suka ma cerita-cerita (buat stok ndongengin anak kalo udah punya anak). dan sangat bangga dgn Jogja! my lovely beautiful hometown.

above all, i’m really grateful for what the Lord has done in my life ^^  for His ways, somehow, I can’t understand, but lead towards joy.

For My thoughts [are] not your thoughts, Nor [are] your ways My ways,” says the LORD. For [as] the heavens are higher than the earth, So are My ways higher than your ways, And My thoughts than your thoughts.” (Isaiah 55:8-9)

btw, saya mo pamer foto juga wkwkwwk… mumpung ada foto yg berbau2 jogja gitu… bajunya doank sih… wkwkwkwk

astri pake kebaya

7 Comments »

  1. Astri, kok halaman ini kaga diedit?

    Comment by santus — June 14, 2008 @ 11:24 am

  2. suka teriak-teriak…..
    suka ketawa-ketiwi….
    suka mengeluarkan suara-suara aneh…..
    wkwkwk….

    Comment by jiver170203 — June 26, 2008 @ 2:45 am

  3. kamu kayak wayang.
    tinggal dikasi neng nong neng glong

    Comment by mitsutama — June 28, 2008 @ 5:12 am

  4. mo kemana mbak..panggungnya sebelah sono noh :p

    Comment by bydt — August 11, 2008 @ 3:39 am

  5. huahaha…
    mbok sum, potomu gak nguatin..

    Comment by wib — October 19, 2008 @ 11:18 pm

  6. Kayak foto prewed aja….
    😀

    Comment by Aris — January 14, 2009 @ 4:02 pm

  7. @santus
    thanks udh dikasi tau hehe

    @om miko
    itu tandanya anak sehat hohoho

    @om T
    hohoho..wayang yg cantik. jogja gitu lho

    @others
    gerrr…grooarrr..

    Comment by cyrene — January 19, 2009 @ 1:52 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: